skip to Main Content
Onderhoud Bij Natuursteen

Onderhoud bij natuursteen

Onderhoud bij natuursteen

Natuursteen moet eens in de zoveel tijd behandeld worden om te zorgen dat alles mooi blijft stralen en om dofheid te voorkomen.

Natuursteen behandelen

Daarbij is onderhoud van uw natuursteen ook erg belangrijk omdat dit impact heeft op de levensduur van uw natuursteen. Wilt u van meer glans genieten bij uw natuursteen? Dan is het misschien handig om het bovenste laagje van uw natuursteen af te laten slijpen en de natuursteen te laten polijsten. Deze methode is vooral van toepassing bij marmer of graniet. De kosten van het polijsten van een natuursteen is volkomen afhankelijk van hoe ernstig de schade bij uw natuursteen is. Neem contact op met een natuursteen onderhoudsbedrijf voor meer informatie over de kosten.

andere soorten natuursteen onderhoud

Ook kunt u uw natuursteen laten impregneren deze methode zorgt ervoor dat uw natuursteen minder vuil opneemt en langer zijn glans behoud. Is uw natuursteen echter met zure vloeistoffen in aanraking gekomen dan is het noodzakelijk dat u dit zo snel mogelijk verwijderd met water op deze manier blijft uw natuursteen nog lang glanzen. Moet uw natuursteen echter gereinigd worden dan is het kristallisatieproces waarschijnlijk wat voor u. Bij het kristallisatieproces gaat het kristallisatie product in combinatie met uw natuursteen een harde bovenlaag vormen en zorgt dit voor bescherming en glans van uw natuursteen.

Marmer onderhoud

Er is altijd hoop voor uw natuursteen geef niet te snel op

Sommige mensen zien dat hun natuursteen beschadigd is en komen tot de conclusie dat het beter is om een nieuwe vloer of natuursteen aan te schaffen in de meeste gevallen hoeft dit echter niet. Neem altijd contact op met een specialist om te vragen of uw natuursteen nog te behandelen is dit kan u veel geld en werk besparen. De meeste vormen van schade bij natuursteen is prima te herstellen met een beetje werk en de goede behandelmethode.

Ook kunt u zelf uw natuursteen reinigen en onderhouden

U kunt ook zelf uw natuursteen laten reinigen er zijn namelijk genoeg natuursteen reinigingsmiddelen te koop die u kunt gebruiken voor uw natuursteen. Bijvoorbeeld HG natuursteen reiniger. Ook kunt u zelf ervoor zorgen dat uw natuursteen weer wat meer glans krijgt door HG natuursteen onderhoud met glans te kopen. Bij gebruik van deze middelen gaat uw natuursteen ook nog een langer mee en heeft u minder snel een opknapbeurt nodig van een professioneel bedrijf. Echter voor het optimale resultaat van uw natuursteen kunt u natuurlijk wel het beste een professional inschakelen.

Back To Top